Marcali

2018.03.27. 20:25

Kiszámítható holnapért dolgozna a jelölt

Az MSZP-Párbeszéd színeiben száll versenybe a választók bizalmáért Mészáros Géza József Somogy hármas számú választókerületben.

Koszorus Rita

Az országgyűlési képviselőjelölt jó magyarnak, elkötelezett baloldalinak tartja magát. Katonaként arra esküdött fel, hogy hazáját élete árán is megvédi. Fontosnak tartja, a gondolat és a szólás szabadságát, ahogyan azt is, hogy szűkebb pátriája érdekében dolgozzon. – Mindig a közéletben tevékenykedtem, 2014 óta városi képviselőként Marcaliban – mondta a képviselőjelölt. – Tisztelem azokat az embereket, akik civil szervezeteket hoznak létre és tesznek a közösségért.

– Somogy kistelepülési szerkezetéből adódik, hogy sok az idős ember, akiknek fontos a megélhetésük – mondta Mészáros Géza József. – Számukra egy igazságos nyugdíjra volna szükség, amely nem lehet kevesebb 100 ezer forintnál.

Hozzátette: a közelben kell lennie az egészségügyi ellátásnak. – Marcaliban egy jól működő kórház volt, amely 450 embernek adott munkát – mondta a képviselőjelölt. – Akkor 60 ezer embert láttak el. Az adóssággal magyarázták az intézmény államosítását, holott akkor még nem is volt. Jelentős mértékben az átmeneti időszakban termelt adósságot, mikor a Kaposi Mór Kórházhoz csatolták. Olyan egészségügyi rendszerben hiszek, amelyben az ember van a középpontban és működik a Marcali Kórház.

Mészáros Géza József országgyűlési képviselőként a Balatonnal is foglalkozna. – Minden, a Balatont érintő gazdasági, környezetvédelmi, politikai döntést komoly hatástanulmánynak, elemzésnek kell megelőznie – fogalmazott. – Ha kell, felül kell vizsgálni a vízben létesített építmények, műtárgyak szükségességét. A nyugati medence eliszapolódását meg kell állítani, annak okait fel kell tárni.

– Itt Marcaliban számos kihasználatlan lehetőség van – hívta fel a figyelmet Mészáros Géza József. – Reméljük, a gyógyszálló új tulajdonosra lel és elkészül, de itt van az egykori Magyar Honvédelmi Szövetség lőtere, a régi üzletközpont. Ésszerű gondolkodással, jó egészségügyi rendszerrel egy egészségfalut hozhatnánk létre.

Mészáros Géza József egy kiszámítható holnapért, mindenki számára hozzáférhető tudásért és félelem nélküli életért dolgozna képviselőként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában