szavazat

2018.04.04. 18:47

A radikális mag már elpártolt a Jobbiktól

A választás hajrájában egyre több megrongált plakátot látni az egyes számú választókerületben is. Futó Tibort, a Jobbik Magyarországért Mozgalom egykori megyei elnökét kérdeztük a jelenségről.

Sonline

– Azt látom, hogy a Fidesz és a Jobbik plakátjait is letépkedik, lefestik – mondta a nyolc éve a Jobbikból kilépett Futó Tibor. – Én nem folyamodnék plakátrongáláshoz. A 2018-as választás kampányában soha nem látott plakátháború zajlik, a pártok többet költenek erre a célra.

Futó Tibor azt mondta: nem ismeri a Jobbik jelenlegi tagjait, csak a vezetőséget. – Az egykori harcostársaim, akikkel együtt dolgoztunk már nincsenek a pártban – fogalmazott a Jobbik 2010-es országgyűlési képviselőjelöltje. Az egykori jobbikos politikus kiemelte: ne higgyenek a választók a Jobbik szemfényvesztésének. – Ez a párt már eddig is nagyon sok embert becsapott – mondta. – Azt gondolom, a radikális szavazói 15 százalékát elveszítette a rengeteg pálfordulással. Hogy a választók mennyire pártoltak el a néppártosodott Jobbiktól, az majd vasárnap, a szavazófülkékben dől el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában