jó ügy

2018.05.13. 16:50

Bántalmazott gyerekekért futja körbe a Balatont a brit nagykövet

Az Iain Lindsay, brit nagykövet által vezetett tízfős csapat egy különleges küldetéssel vág neki az embert próbáló távnak.,

Góz Lilla

Bántalmazott gyerekekért futja körbe csapatával a Balatont a brit nagykövet. Ne csak szurkolj, hanem segíts néven indít váltót az Ultrabalatonon az Ökumenikus Segélyszervezet. Az Iain Lindsay, brit nagykövet által vezetett tízfős csapat egy különleges küldetéssel vág neki most szombaton a magyar tenger körbefutásának: kétszázezer forintot szeretnének összegyűjteni hátrányos helyzetű, bántalmazott gyermekek nyári táboroztatására.

A jótékony felajánlásokból olyan gyermekek táboroztatását valósítja meg a segélyszervezet, akiknek enélkül esélyük sem lenne eljutni nyaralni. A jótékonysági futócsapat bízik benne, hogy a szombaton induló versenyig, illetve a megmérettetés napjain összegyűlik a hiányzó összeg is. A gyűjtéshez a 1353-as adományvonalon hívásonként 250 forinttal, a jougyekert.hu Körbefutjuk a Balatont, a bántalmazott gyerekekért! oldalán pedig tetszőleges összeggel lehet hozzájárulni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában