Joker kártya

2018.08.07. 17:32

Félmilliomodik utasát köszöntötte a Bahart

Szabó László Gábor és családja Szécsényből érkezett családi nyaralásra a Balaton déli partjára. A szerencsés utasok Kollár József vezérigazgatótól vehették át az ötvenezer forint értékű Bahart Joker Kártyát.

Góz Lilla

Siófokon köszöntötte az idei félmilliomodik személyhajóutasát a Balatoni Hajózási Zrt. Szabó László Gábor és családja Szécsényből érkezett családi nyaralásra a Balaton déli partjára. A szerencsés utasok Kollár József vezérigazgatótól vehették át azt az ötvenezer forint értékű Bahart Joker Kártyát, mellyel jövő év végéig bármikor további hajós élményeket szerezhetnek a társaság menetrendi, program– és sétahajóin, vagy akár az év minden napján közlekedő balatoni kompokon.

– Bizakodók vagyunk a teljes hajós szezon eddigi alakulása alapján, mert az üzleti tervünkben rögzített előzetes várakozásokat is felülmúlva teljesít a társaság két kiemelt üzletága, a személyhajózás és a komp ágazat is – mondta Kollár József vezérigazgató.

Kollár József megjegyezte: a RÉV utasszáma az elmúlt hétvégén meghaladta a nyolcszázezret. A séta- és esti programhajózás közel tizenkilenc százalékos emelkedést mutat a tavalyihoz képest.

Kiemelkedően teljesít az idén a sétahajózás harminc százalékos utasszám-növekedéssel. A főidényi hajózási szezon az idén augusztus 26-ig tart a sűrített menetrendi járatokkal, valamint a színes séta- és programhajó kínálattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában