játék

2018.08.03. 21:44

Hallott már ilyet? Egy SMS, és ha szerencsés, indulhat Balira!

A Somogyi Hírlappal csak egy mobiltelefon és egy kis szerencse kell, hogy megnyerje Utazzon velünk! című játékunk fődíját, a 15 napos utat Bali szigetére, vagy a napi nyeremények valamelyikét elvigye az augusztus 13-án kezdődő, és öt napon keresztül tartó játéksorozatunkban.

MW

A játék ideje alatt, augusztus 13. és 17. között minden nap közlünk egy kódot a Somogyi Hírlapban, ami öt karakterből fog állni. Figyeljen majd, mert minden nap más lesz a kód, amit a 06-30/344-4421-es telefonszámra kell majd SMS-ezni az adott napon éjfélig! Naponta egy telefonszámról csak egy SMS-t fogadunk el.

Az első napon hűtőtáskát és egy bőröndszettet sorsolunk ki. Másnap egy wellnesshétvégét. Ezután a segway, majd egy sup deszka jön. Az ötödik napon pedig elektromos robogó lesz a nyeremény.

Augusztus 13. tehát az első nap, mikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak, onnan kezdve ötször sorsolunk! Először 14-én kedden, utoljára, a hétvégi pihenő és a péntek éjfélig beérkezett SMS-ek összesítése után, 21-én kedden, a fődíjjal, a 15 napos Bali szigeti utazással együtt.

A játékban kiadónk 12 megyei napilapja vesz részt, a napi nyeremények mindegyikéből 12 darab van, egy-egy minden lapunk saját olvasói számára, így a Somogyi Hírlap olvasóinak is. A játék végén viszont az összes lap összes napi beküldője között sorsoljuk ki az 1 db 2 személyre szóló, 15 napos egzotikus utazást Balira! (A részletes játékszabályzat a sonline.hu/utazzonvelunk oldalon található.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában