nyílt nap

2018.09.23. 11:06

Kinyitotta kapuit a Magyar Közút

Első alkalommal nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt a Magyar Közút kaposvári mérnöksége a hétvégén. A megyeszékhelyen lévő kirendeltség ezzel az országos közutas nyílt naphoz csatlakozott.

Marosi Gábor

– Szeretnénk, hogy az emberek jobban megismerjék a munkánkat – fogalmazott Fajtai Dezső, a Magyar Közút Nonprofit Kft. kaposvári mérnökségének vezetője. – Nagyjából 20 munkagépet állítottunk ki az udvarra, ezekbe bárki beülhetett és kollégáink segítségével ki is próbálhatta azokat. Az érdeklődők felülhettek a hótolóra, sószóróra, rakodógépre és közelebbről megnézhették a vibrohengert, valamint a tömörítőgépeket is.

– Kiváló kezdeményezésnek tartom ezt – nyilatkozta Somogyvári Krisztián. – A kilencéves fiammal jöttem ki, aki nagyon élvezte a gépeket. Jó, hogy minden tehergépbe, traktorba be lehetett ülni.

A nyílt nap egyik célja az volt, hogy hosszú távon is vonzóvá tegyék a közutas életpályát, a cég ezért gyakornoki és ösztöndíjprogramokat is indít a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában