internet

2018.10.24. 19:41

A digitális felkészültség a versenyképesség záloga

Egyre több vállalkozás ébred rá arra, hogy digitális felkészültség nélkül ma már nehéz a piacon maradni.

Kolumbán Tünde

Digitális jövőképek vagy már a jelen címmel szerdán ismét Siófokra érkezett a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK) Modern vállalkozások roadshow-ja, melynek célja többek között, hogy a korszerű informatikai megoldások megismertetésével segítség a térségi vállalkozásokat.

Varga József, a SKIK elnöke a fórumon azt hangsúlyozta, hogy versenyképesség záloga a kellő informatikai felkészültség. Mint mondta, a kamara évek óta támogatja a tagjait különböző programokkal, az idén például az új adatvédelmi szabályoknak való megfelelést is igyekeznek segíteni.

– Egyre több vállalkozás ébred rá arra, hogy digitális felkészültség nélkül ma már nehéz a piacon maradni – mondta Varga József azzal, hogy a megyében az a kis vállalkozói kör is megvan még, amelyik a kockás papírhoz ragaszkodik.

A kamarai rendezvényen az érdeklődők a közösségi média üzleti célú felhasználása mellett többek között tanácsokat kaphattak arra is, milyen lehetőségeik vannak az informatikai fejlesztéseik finanszírozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában