fotópályázat

2018.10.05. 14:48

A somogyi temetők üzenete

Temetőink üzenete címmel nyilvános fotópályázatot hirdet a Somogy Temetkezési Kft., a Somogyi Hírlap, Kaposvár Megyei Jogú Város, valamint a Mementó Somogy Alapítvány.

Sonline

Pályázni Somogy megyei temetőben készült, bármilyen, publikálatlan fényképfelvétellel lehet. Egy pályázó maximum 10 fotót nyújthat be. A pályázatnak tartalmaznia kell a JPG formátumú kép(ek)et 2–5 megapixeles méretben (a maximális fájlméret 4 MB), a kép címét, a felvétel helyét (a temető megnevezését), a pályázó nevét és telefonszámát (a nyerteseket telefonon vagy e-mailben értesítjük).

Ünnepélyes díjkiosztó és a kiállítás megnyitója november 1-jén (csütörtökön) 16.30 órakor lesz a kaposvári Keleti temető ravatalozójánál.

Díjazás: az 1. díj 50 000 forint, a 2. díj 30 000 forint, a 3. díj pedig 20 000 forint, plusz különdíjak. Ezt követően a résztvevők 17.00 órakor Szita Károly polgármesterrel emlékgyertyát gyújtanak a Mária szobornál.

A beadási határidő: 2018. október 18. éjfél.

A képeket a [email protected] e-mail-címre kell megküldeni (tárgyként kérjük, azt írják: temetőink üzenete).

A fotók kegyeleti érzést és személyiségi jogokat nem sérthetnek! A pályázatra benyújtott fotókat publikálhatónak tekintjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában