videó!

2019.01.06. 14:40

A legjobb táncokkal kezdték az évet az NDC-sek

Tánccal kezdte az évet az egyik kaposvári egyesület. A Nita Dance Club közel száz tagja két napon keresztül ropta a legemlékezetesebb 2018-as koreográfiákra.

Böcz Zoltán

A 2006 óta működő csapat idén második alkalommal várta az érdeklődőket a Replays elnevezésű két napon át tartó táncőrületre. Itt akár bátor amatőrök is megtanulhattak egy versenykoreográfiát. – A téli szünet után mindenki várta, hogy újra legyenek órák, amikből aztán nem is volt hiány – mondta Vas-Imre Norbert az NDC egyik oktatója. A rendezvény célja, hogy ne rögtön nehéz foglalkozásokkal kezdjék az évet, így a hétvégén korábban tanult táncokat vettek elő. Két nap leforgása alatt összesen húsz órán át elevenítették fel a legjobb tavalyi mozdulatokat.

– Év közben van, hogy nem látják egymást a táncosok, így ez egy jó alkalom volt, hogy együtt legyenek a kezdők és a versenyzők is – mondta Rostás Csilla oktató. Sokan tíz órát is végigtáncoltak. Az egyesületet tíz versenycsoport és több kezdő alakulat is erősíti, így minden évben rengeteg új koreográfiát tanulnak a tagok. – A hétvége alatt sok táncot sikerült előhoznunk több stílusban, jó volt kicsit visszatérni a kedvencekhez – mesélte Rostás Csilla. Az elmúlt évben a rendezvényt klipforgatásokkal zárták, ám idén a hó meghiúsította ezt a tervet Az oktatók ennek ellenére elégedettek, hiszen sikerült a táncon keresztül közelebb hozni egymáshoz a tagokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában