váltás

2019.01.08. 17:00

A zene nem lesz elektronikus, de a napló igen

 A Liszt Ferenc Zeneiskolában idén a második félévtől bevezetik az e-naplót. Az átállásra megkezdték a felkészülést az intézményben, ahová jelenleg is több mint 500 gyermek jár.

Harsányi Miklós

– A világ változik, s nekünk is haladni kell a változással – mondta Nagy Tamás intézményvezető. – Azt akarjuk, hogy növendékeink minél korszerűbb körülmények között tanuljanak, s ennek része az átállás. Amúgy a szokásosnál is több munkával indult az új év: a Magyar Vöröskereszt szervezésében pénteken délután véradást tartunk a zeneiskolában, s eközben már megkezdtük a január 19-i alapítványi bál előkészítését.

A gyermekek versenyzésére, utaztatására fordítják részben a zenés-táncos összejöveteléből származó bevételt, s az eszközbeszerzésen kívül szakmai rendezvények szervezésére is felhasználják a pénzt. Eközben véglegesítették a szakmai programot: a szolfézs vizsgák mellett rövidesen hangversenyt adnak a megméretésre készülő kaposvári diák, s a fiatalok már nagyon várják a januárban esedékes diáknapot és farsangot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában