évforduló

2019.04.14. 18:20

Jubileumot ünnepelt a Corso

Fennállásának tizedik évfordulóját ünnepelte a hétvégén a kaposvári Corso Bevásárlóközpont.

Koszorus Rita

Szombaton délután húsvéti fejtörők és mondóka verseny színesítette a legifjabb vásárlók napját. Ezután pedig kezdetét vette a zenés időutazás, amelyhez a Senior együttes szolgáltatta a talpalávalót. Az este legjobban várt része, Charlie koncertje volt, amelyre nagyon sokan voltak kíváncsiak. Vasárnap gyerekprogramokkal folytatódott a szülinapi ünneplés: bűvészshow-val és az Eleven zenekar koncertjével.

A születésnapi rendezvényen Szita Károly polgármester elismerően szólt az első évtizedről. – A beruházás előtt romos düledező házak voltak itt – idézte fel a városvezető. – Török Csaba megkeresett minket és azt mondta: ő itt egy ingatlanfejlesztést hajtana végre. Felépítette mindazt, amit itt látunk és valóban egy a belvárosunkhoz illő kép fogad itt bárkit.

Török Csaba, a Corso ügyvezető igazgatója sikeresnek értékelte az első tíz évet. – Részei tudtunk lenni a Corso Bevásárlóközponttal a belváros életének – fogalmazott az üzletember. – Több kereskedelmi központot építettünk, de ez az amelyik a legkedvesebb nevünk.

Hozzátette: módosult koncepcióval a létesítmény üzleteket be, s ezzel együtt közösségi teret hoz létre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában