Meistro jótékonysági nap

2019.06.02. 20:00

Lovas jótékonysági nap téglajeggyel

Téglajegyeket árultak a Meistro Lovastanya vasárnapi jótékonysági napján. A tavasszal leégett klubhelyiség felújítására gyűjtött pénzt a csapat, az újjáépítésre csaknem tízmillió forintot fordítanak.

Harsányi Miklós

– Lacikám, hol árulják a téglajegyet? – kérdezte vasárnap délután egy nyugdíjas hölgy Meiszterics Lászlót, a Kecelhegyi Lovassport Egyesület elnökét. A legolcsóbb téglajegy ezer forint volt, a legdrágább százezer forint, utóbbiból is már több elkelt, s a jótékonysági nap látogatói belépőként egy tallért – 500 forintot – fizettek, amit szintén az egyesület támogatására fordítanak.

Az elnök szerint bizakodásra ad okot, hogy megindult a helyreállítás: a klubhelyiség aljzatát lebetonozták, s jövő héten a faszerkezet elkészítése ad munkát.

A tervek megvalósítását segítette elő a vasárnapi jótékonysági nap, melyhez sport-, szórakoztató és kulturális programok kapcsolódtak.

Fellépett a Megarox Társulat, Kovács Dezső prímás, a Kötél mentőakcióval készült, s az aerobic és kutyás bemutató megtekintése után lovasfogattal kocsikázhattak a lovassport szerelmesei és délután Pünkösdi király választásra hívták a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában