Sok év után is együtt

2019.08.29. 10:30

Odafigyelnek az egészségükre az egykori közlekedésiek

Festői környezetben, a Kaposvár melletti Gyertyános Parkerdőben került sor a Szolidaritás Autóbusz- közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) Nyugdíjas Tagozatának az idei év második legjelentősebb programjára, amelyen a családtagokkal együtt mintegy hatvanan vettek részt.

Varga László

sdr

– Immár évek óta három nagyobb összetartásunk van: májusban autóbuszos kirándulást szervezünk, augusztusban valamelyik város környéki parkerdőben találkozik a társaság, míg decemberben tartjuk az évzáró rendezvényünket – tudtuk meg Szabó Lászlótól, aki Visontai Sándornéval közösen irányítja a szervezetet.

A gyertyánosi összejövetel kezdetén szó esett az elmúlt időszak történéseiről, amelyből az is kiderült: más rendezvényeken is rendszeresen megfordulnak az egykori Volán- alkalmazottak. Legutóbb például a megyei nyugdíjas szövetség Reuma- kúra sportnapján vettek részt, amelynek csapatversenyét immár harmadik alkalommal ők nyerték, de egyéniben sem maradtak érem nélkül:

a rönkhajításban csakúgy, mint tavaly, ezúttal is Kövesdi Ferenc lett első. Úgy tűnik, komolyan adnak az egészségükre a közlekedésiek, ami nem csupán a már említett eseményen való részvételben nyilvánult meg, de a csapat tagjai mellett jól láthatóan többen is kiváló kondícióban vannak. Ami pedig a rendezvény további részét illeti: a részvevők jóízűen elfogyasztották a bográcsban főtt babgulyást, majd a késő délutánba nyúlt beszélgetéssel fejeződött be a nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában