rossz szándék

2019.09.02. 17:49

Defektes siófoki kampány – nyomoz a rendőrség

Végérvényesen eldurvult a választási kampány Siófokon. Eddig csak egy elhíresült troll-oldal hergelte az embereket, szította hazugságaival a békétlenséget, mára „tettlegességig” fajult a dolog. Talpas fémszeget „tettek” egy képviselőjelölt autójának kereke alá. Az előidézett defekt nagy félelmet keltett a többgyermekes, fiatal anyukában! 

K.G.

Durvul a kampány – ezzel a címmel számolt be arról Balogh Renáta, siófoki fideszes önkormányzati képviselő-jelölt arról, hogy milyen atrocitás érte. A közösségi oldalán osztotta meg, hogy ismeretlenek egy szeges szerkezetet tettek az autójának kereke alá, hogy szándékosan kilyukasszák a gumit, defektet idézzenek elő. A többgyermekes, fiatal anyuka megijedt, és később sem tudott szabadulni attól a gondolattól, hogy mi lett volna, ha nagyobb sebességgel indít, és lányai is az autóban ülnek.

– Aláírásgyűjtés közben hazaszaladtam egy félórára délben ebédelni, rendezni a családot – írta a történtekről a képviselőjelölt nő. – Teremtett lélek sem járt az utcán, csupán a másik tábor aktivistái dobálták a postaládákba a polgármester ingyenes kampányújságját.

Visszafelé a kocsiban furcsa hangokra lett figyelmes, mintha kopogott volna valamelyik kerék. Kiszállt, megnézte a gumikat, és akkor vette észre, hogy az egyik defektes lett. Nem értette, mi történt, mígnem felfedezett egy fémlapon lévő szöget, amit feltehetően valaki szándékosan tett a kerék alá. A mobilgumis, aki végül segített a hölgyön, elmondta, hogy ez egy olyan szakszerűen elkészített szerkezet, ami a gumi kilyukasztására készült, tehát szerinte nem véletlen, ami történt.

Balogh Renáta hozzátette: számára aggasztó és egyben félelmetes mindez. Édesanyaként, nőként értetlenül áll a történtek előtt, mert nem érti, hogy ki és miért akar ártani neki és a családjának. Megkerestük Balogh Renátát, aki megerősítette a közösségi oldalán leírtakat. Hétfőn rendőrségi feljelentést tett, és várja a nyomozás eredményét. Bízik abban, hogy a jövőben nem fordul elő ilyen és hasonló eset, sem vele, sem a családjával, sem másokkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címképünk illusztráció, a belső képek a konkrét esettel kapcsolatban készültek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában