fotók

2019.12.01. 15:28

Élménynapon csúsztak és alkottak a Bárczis gyerekek

Élménynapot szervezett szombaton a Bárczi Gusztáv általános iskola: 50 gyermek és szülő kereste fel a rendezvényt, ahol a szakemberek három előadást tartottak.

Harsányi Miklós

Játszóház, fejlesztő- és kézműves foglalkozások várta a diákokat. Kovács Attila, az iskola igazgató-helyettese azt mondta: az integráltan nevelt, sajátos nevelési igényű gyermekek és családok részére hirdették meg az összejövetelt. Azt akarták, hogy tartalmasan töltsenek el közösen egy napot.

– Szakemberek felügyeltek a gyerekekre, így a szülők egyéni konzultációra jelentkezhettek – közölte. – A résztvevők Kaposvárról és a környező településekről érkeztek és a serdülőkor problémáin kívül a tehetséggondozásról szóló előadást is meghallgathatták.

A kaposvári Angyal Rita férjével és gyermekeivel kereste fel a találkozót, melynek egy Jutai úti szórakoztatóközpont biztosított helyszínt. Az édesanya hasznosnak értékelte a találkozót, mely több célt szolgált: a legkisebbek új élményeket éltek át, míg a szülők nyugodt körülmények között beszélhették meg a problémákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában