szervezettség

2020.04.03. 18:27

Újabb önzetlen segítséget nyújtottak a kaposváriak

Egy helyi támogató a L'Altro étterem segítségével egy hónapig minden nap szállít a mentősöknek ebédet, a Somogyi Bicskások pedig újabb akciót szerveztek a rászorultak ellátására.

Sonline

Forrás: Somogyi Bicskások Facebook

A Kaposvári KK NB I./A csoportos együttesének szurkolói 2017-ben alakították meg egyesületüket és azóta is számos akciót szerveztek, melyekkel a rászorulók számára nyújtottak segítséget.

Ezúttal a koronavírus-járvány miatt az egyik legkomolyabb feladatot ellátó csoportot, a mentősöket támogatták akciójukkal a somogyi megyeszékhelyen. A megmozdulás ezúttal is sikeres volt. Közel 190 ezer forintnyi összeget gyűjtöttek össze. A befolyt pénzből elsősorban tartós élelmiszereket és italt vásároltak. Ezen kívül – előzetes egyeztetést követően – műszaki cikket is felajánlottak. Így hűtőt, mosó- és szárítógépet is sikerült szerezni a kaposvári mentőállomás dolgozóinak, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy segítsenek a bajba jutottakon.

A Somogyi Bicskások szurkolói csoport tagjai korábban is rendszeresen szerveztek jótékonysági akciókat, amellyekkel beteg gyermeket, műtétre váró sportolót, vagy balesetet szenvedő szurkolótársakat próbáltak erejükhöz mérten támogatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában