0 kilométer

2020.05.13. 09:30

Új mentőautót kapott a tabi mentőállomás

A mentők napja alkalmából adták át az ország legfiatalabb mentőállomásának új autóját Tabon.

Koszorus R.

Erről Witzmann Mihály, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője számolt be lapunknak. A honatya elmondta: korábban 500 ezer forint pénzadományt ajánlott fel a választókörzetében lévő három mentőállomásnak és a siófoki kórháznak. – Az igali és a tabi mentőállomás ózongenerátort vásárolt belőle – mondta lapunknak Witzmann Mihály. – Siófokon pedig a belső berendezés korszerűsítésére fordították az összeget.

Az országgyűlési képviselő személyesen is meglátogatta a tabi mentőket, valamint mindhárom állomásra ajándékkosarat küldött a frontvonalon dolgozóknak.

A most átadott vadonatúj mentőautó annak a húsznak az egyike, amelyeket országosan szerzett be az Országos Mentőszolgálat. A megyében egyedül Tabra érkezett az új járművekből. Az észak-somogyi városban tavaly októberben adták át az állami forrásból épült vadonatúj mentőállomást. A 120 millió forintos beruházással az itt élők több évtizedes vágya valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában