gyereknap

2020.05.13. 17:15

Várjuk a gyereknapi kívánságokat!

Május utolsó vasárnapja a nemzetközi gyermeknap. Ez alkalomból idén is szeretné a gyerekek kívánságait teljesíteni a Somogyi Hírlap és a sonline.hu.

Góz Lilla

A járványhelyzetben a kellő óvintézkedéseket betartva öt szerencsésnek valóra váltjuk egy olyan álmát, ami régóta beteljesületlen. Olyan élményeket kívánunk adni, amelyek nem azért különlegesek, mert sokba kerülnek, hanem azért, mert segítség nélkül nehéz, vagy nem lehet megszervezni.

Szóval senki ne kérjen tőlünk toronyórát lánccal, nem tudunk egy közös edzést leszervezni a világ legjobb focistáival, de Farkas Bertalannal se tudjuk kilőni az űrbe. Szívesen segítünk viszont, hogy megnézd, milyen egy valódi riasztás a tűzoltóknál, beleláthatsz a kutyás rend­őrök munkájába, elviszünk egy szarvassimogatásra, de kipróbálhatod, milyen lovagolni vagy beleshetsz a múzeum titkos világába a különleges kincsek közé.

Eresszétek szabadon a fantáziátokat, és írjatok nekünk levelet május 20-ig, a [email protected] címre, vagy a 7400 Kaposvár, Kontrássy utca 2/A postacímre, „Gyermeknapi kívánság” megjelöléssel. Az öt legjobb, legérdekesebb kívánságot mindenképpen teljesítjük. Célunk, hogy örömet szerezzünk a somogyi gyerekeknek a nemzetközi gyermeknap alkalmából.

Május 20-ig várjuk a leveleket postán, e-mailen Gyereknapi kívánság jeligével

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában