adomány

2020.06.23. 11:30

Vitaminitallal a hátizsákban indulnak a táborba

Több mint háromezer palack sportitalt ajánlott fel egy akasztói cég a katolikus egyház szeretetszolgálatának. Három raklapnyi gyermek vitaminitalt adományozott az akasztói R-Water Kft. a Katolikus Karitásznak.

Marosi Gábor

Fotó: Muzslay Péter

Az italokat a Pécsi és a Kaposvári Egyházmegyében lévő nehéz sorsú gyermekeknek adják majd.

Feketéné Szabó Márta, a Kaposvári Egyházmegye Karitász Szervezetének igazgatója elmondta: azoknak a fiataloknak adják a sportitalt, akik nyári, főként napközis táborba mennek.

 

– Elsőként a Lengyeltótiban élő gyerekek vehették át az sportitalokat – fogalmazott Feketéné Szabó Márta. – Ezek a fiatalok majd júliusban mennek táborozni Kőszegre, első héten a lányok, másodikon pedig a fiúk. Összesen kétszáznyolcvan palacknyi, vitaminnal dúsított sportitalt adtunk nekik. A hatszáz milliliteres levek többféle ízesítésűek, van köztük epres-guava, málnás, valamint narancsos-kaktusz fügével. A felajánlott italokból nemcsak a Lengyeltótiban élő fiatalok részesülnek, hanem majd a mi tárborunk résztvevői is kapnak belőle – tette hozzá a Kaposvári Egyházmegye Karitász Szervezetének igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában