beszélgessünk alapértékekről!

2020.07.12. 16:23

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját: most Curtis látogatott el hozzá

A kutyáját fejbeverő látrányi férfi ellen eljárás folyik állatkínzás miatt. De Curtis, a híres rapper is meglátogatta a férfit a napokban.

Barkóczy László

Ahogy azt már korábban mi is megírtuk, eljárás indult egy látrányi férfi ellen, mert részegen fejbeverte egy kalapáccsal kutyáját. Akkor annyit lehetett tudni, hogy mivel a kutya megette két nyulát, ezért gondolta úgy, hogy helyes, ha kalapáccsal üti.

A borsonline.hu cikke szerint az esemény sok celeb kedélyállapotát is felborzolta. Így Curtisét is, aki azonnal kilátásba helyezte, hogy meglátogatja az idős férfit. Az, hogy pontosan miért is tette ezt, nem derült ki sem a cikkből, sem a rapper közösségi oldalára kitett posztból. Ugyanakkor nem ment egyedül, hisz a feltételezett állatkínzó egyedül él és elmúlt már hetven éves. Így a rapper a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű szervezet hat megtermett tagjával együtt vágott neki a beszélgetésnek.

A Borsonline cikke alapján a látrányi férfi fel sem fogta, mit tett igazából. Ugyanakkor a látogatók a férfi másik kutyáját magukhoz vették, így mentve meg egy esetleges későbbi bántalmazástól.

 

Fotó: Curtis közösségi oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában