A hónap fogása

2020.08.19. 11:13

Hatalmas és különleges halakkal nevezhetnek

Bizonyított tény a horgászat egészségre gyakorolt jótékony hatása. Azt régóta tudjuk, hogy a pecázás megnyugtatja az idegeket, s ehhez fogható hatású sport nincs is másik.

Koszorus Rita

Természetesen nem lehet amellett sem elmenni, hogy a tiszta levegő jót tesz a tüdőnek. A horgászat afféle ambrózia a léleknek, mivel a halakra való fókuszálás, a minket körülvevő csend és nyugalom, valamint az ingerszegény környezet feltölti a lelket.

Emiatt is lehet olyan sok pecás a megyénkben, hiszen szépen érkeznek már a jelentkezések az augusztusi hónap fogása kiírásunkra. Egészen augusztus 31-ig küldhetik el a somogyi horgászok a legérdekesebb fogási történeteiket. Így tettek azok is, akik már beküldték fotóikat pályázatunkra. Ezek között különleges és ritka fehér koi ponty is szerepel. Természetesen a legnagyobb zsákmányok történetét is megoszthatják a Sonline olvasóival. Ezt már megtették néhányan, így 68 kilogrammos harcsát és méretes pontyot is láttunk a nevezettek között.

Érdemes büszkélkedni a horgász zsákmányokkal, hiszen az első három helyezett versenyző 5 ezer forintos etetőanyag ajándékcsomagot kap a Tímár Mix jóvoltából. A legnépszerűbb horgász pedig augusztusban egy Quechua horgászszékkel felszerelkezve indulhat el a következő horgászatra. Ráadásul a Desedai Sporthorgász Egyesület felajánlásával egy napijegyet is nyer az első helyezett, amelyet a Somogyi Hírlap igazolásával vehet át az egyesület irodájában, Kaposváron.

Szavazni szeptember 7-én délig lehet, eredményt pedig aznap délután hirdetünk. A legtöbb voksot kapó horgász viheti haza az értékes nyereményeket, no meg a dicsőséget.Koszorus Rita

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában