hónap fogása

2020.10.14. 09:52

Bónuszt is szákolt a kis pecás a balinjával

Lezárult a Hónap Fogása nyereményjátékunk szeptemberi fordulójának szavazása, amelyen ismét nyerteseket hirdettünk. Ezúttal a görgetegi Farkas Ármin kapta a legtöbb szavazatot online nyereményjátékunkban, akinek egy balint sikerült kifognia a nagyatádi Rinya patakból.

Koszorus R.

Forrás: balatonicsonakos.hu

Somogy Szeptemberi győztesünk, Farkas Ármin mindössze tízéves, már hatéves kora óta horgászik édesapjával. Mint elmondta, a hónap fogásának beküldött balint pergetve akasztotta meg.

Farkas Ármin és a győzelmet hozó balin

Parragi Lóránt kapta a második legtöbb szavazatot, aki a Desedán járt szerencsével, egy nagy rablóhalat akasztott. Keszegezés közben, csontival fogta a nevezett süllőt.

Parragi Lóránt a süllővel

A dobogó képzeletbeli harmadik fokára Horváth Róbert állhatott fel. A tapsonyi horgász Zalacsányban akasztotta meg a tükrös pontyot, amelynek súlya meghaladta a 24 kilogrammot.

Horváth Róbert és a ponty

A nyerteseknek szerkesztőségünk külön gratulál, munkatársunk hamarosan felveszi mindhármójukkal a kapcsolatot, hogy átvehessék az első három helyezettnek járó 5 ezer forint értékű TímárMix etetőanyag-csomagot, valamint a győztesnek járó 10 literes Quechua hűtőtáskát és egy desedai napijegyet a Kaposvári Sporthorgász Egyesület jóvoltából.

A lemaradt pecásoknak most sem kell orrot lógatni, csalit annál inkább, hiszen versenynek még nincs vége. Októberben is várjuk a legnagyobb, legkülönlegesebb vagy épp legemlékezetesebb fogásokat. Nincs más tennivalójuk, mint a kopoltyúsról készült képpel nevezni a weboldalunkon, ide kattintva. Itt a kitöltött űrlap beküldésével jó eséllyel pályáznak nevezőink a TímárMix etetőanyag-csomagokra. Októberben az első helyezett, azaz a legtöbb szavazatot begyűjtő szerencsés horgász egy 20 literes Quechua hűtőtáskával gazdagodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában