Tündérszépek 2021 - fotó, videó

2021.01.22. 16:00

Friderika ismét elindult Tündérszépek versenyünkön

Folyamatosan jelentkeznek a szebbnél szebb lányok a február 15-én induló Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünkre. Az ingyenes fotózásokat már elkezdtük, és mindenki egyre izgatottabb a verseny miatt.

Barkóczy László

Király Friderika is jelentkezett Tündérszépek versenyünkre. Akik követték tavalyi szépségversenyünket is, emlékezhetnek a szép szőke lányra, hisz nem először küldi be nevezését.

– Már tavaly is nagyon megtetszett a hirdetés, amit láttam – mesélte Friderika. – A fotózás hatalmas élmény volt, imádtam minden percét. Helyezést nem értem el, de már akkor eldöntöttem, ha lesz még ilyen verseny, biztosan elindulok újra.

KIrály Friderika – Tündérszépek

A 22 éves, Somogyfajszon élő, és őstermelőnek készülő Friderika először saját galériával szeretett volna indulni, ám sikerült a Tündérszépek helyi stábjának meggyőzni, jobb esélyekkel indul, ha újra – természetesen ingyen – elkészítjük újabb fotósorozatát.

– Rengeteget tanultam a tavalyi megmérettetésen, – folytatta Friderika. – Ezért most egészen máshogy álltam a fotózáshoz. A múlt évi figyelemfelhívó öltözködés helyett a részletekre is nagy figyelmet fordítottam. Változtattam a ruháim stílusán, a sminken, de a beállásokat is gyakoroltam kicsit. A hangsúlyt a természetességre helyeztem, mert hiszek abban, hogy ez jobban megragadja majd a szavazók és a zsűri szemét is.

A modellkedés mellett szívesen motorozó lány kérdésünkre azt is lemondta, csupán egyetlen dolgon nem változtatott. A motiváció ja ugyanaz maradt: élvezni, hogy fotózás közben és a versenyen is egy kicsit mindenki vele foglalkozik, és körülötte forog a világ.

KIrály Friderika – Tündérszépek

 

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezését várjuk Somogyból is. A dicsőség mellett az idei versenyen is értékes nyeremények, valamint felkészítő tábor és tévéshow várja a versenyzőket, és ráadásul igazi szépségkirálynők segítenek majd nekik a verseny alatt, s látják el őket tanácsokkal. Várjuk a jelentkezőket a megyei fordulóra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában