Tündérszépek szépségverseny

2021.01.10. 12:45

Tündérszépek, akik saját képeikkel neveztek a szépségversenyünkre!

Hamarosan indul Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk, melyre már most sokan jelentkeztek.

Barkóczy László

A tunderszepek.hu oldalon regisztráltak, hogy a legszebb somogyi lányok között méressék meg magukat. Mi vállaltuk, hogy profi fotósorozatot készítünk a versenyzőkről teljesen ingyen. De természetesen voltak, akik ennek ellenére is saját képekkel szerettek volna indulni versenyünkön. Azok akik rájöttek, a ilyen megmérettetésen nem lehet indulni tükörben fotózott, arcot kitakaró szelfikkel, egészen különleges képsorozatokat küldtek nekünk. Ebből mutatunk most be néhányat!

Takács Fanni 17 éves, Szentgáloskéren lakik, és a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnáziumban tanul. Nagy álma, hogy modellkedhessen.

Takács Fanni – Tündérszépek 2021

Király Friderikát ismerhetik olvasóink, hisz indult már Tündérszépek versenyünkön. Őstermelő szeretne lenni, de előbb még kicsit modellkedik.

Király Friderika – Tündérszépek 2021

 

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítő tábor, tévéshow várja őket, és igazi szépségkirálynők segítenek majd nekik a verseny alatt! Jelentkezz a megyei fordulóra még ma!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában