pályázat

2021.04.09. 10:00

A hazaszeretet itthon kezdődik

Mivel a vírushelyzet miatt jelenleg nincs lehetőség rendezvények tartására, ezért a Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület vezetése A hazaszeretet itthon kezdődik címmel hirdetett a március 15-i események 173. évfordulója alkalmából alkotói internetes pályázatot.

Kiss K.

Az épített környezet szépségeit, a természeti értékeket kellett megjeleníteniük a pályázóknak 2 perces videóval vagy fotókollázzsal általános, középiskolás, illetve felnőtt korcsoportban. A helyezésekről az ipartestület közösségi oldalán az alkotásokra leadott lájkok száma döntött.

A felnőtt, épített környezet videó kategóriában Horváth Adrienn, természeti környezet kategóriában Simon József alkotása kapta a legtöbb szavazatot. A középiskolás, épített és természeti környezet videó kategóriában Benkő Szonja, a Berzsenyi-gimnázium tanulója lett az első, míg az általános iskolásoknál Sándor Réka, a Mikszáth utcai iskola diákja lett a legjobb. A felnőttek által készített fotókollázsok közül Börczi Johanna, a középiskolások versenyében pedig a Berzsenyi-gimnázium diákjának, Pintér Boglárkának a képei voltak a legnépszerűbbek.

Fotó: Kiss K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában