köszönet

2021.04.17. 14:00

A vízmű munkatársai szeretetcsomagban küldték el hálájukat a siófoki kórháznak

Szeretetcsomagokkal köszönték meg a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. munkatársai a Siófoki Kórház orvosainak, ápolóinak és az intézmény valamennyi dolgozójának munkáját.

K. T.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A társaság is csatlakozott ahhoz az országos mozgalomhoz, amit egy kétgyermekes édesanya, Janklovics Natasa indított, miután egy szűrővizsgálat alkalmával szembesült azzal az embert próbáló munkával, ami a kórházakban zajlik. A fiatal nő a közelmúltban egy facebookos anyuka csoportba írta ki, hogy élelmiszercsomagokat szeretne küldeni a frontvonalban teljesítő kórházi dolgozóknak. Kezdeményezéséhez egy hét alatt több száz anyuka csatlakozott, országos mozgalommá nőtte ki magát.

A Kórházi Szeretetcsomag nevű Facebook-csoportban segítségével Siófokon is többen álltak a mozgalom mögé, többek között a DRV Zrt. munkatársai is elkészítették saját szeretetcsomagjaikat.

– A dolgozóink több kilónyi sajtos tallért sütöttek, melyeket egy-egy kedves üzenettel díszítve zacskóztak be, és amire a legbüszkébbek vagyunk, 185 gyerekrajzot és szeretet­üzenetet küldtek a munkavállalóink nagy szeretettel – mondta Lakatos Edina, a társaság sajtószóvivője. A csomagokat pénteken adták át a Siófoki Kórház dolgozóinak egy kedves üzenet kíséretében, amiben a DRV Zrt. munkatársai végtelen hálájukat fejezik ki az áldozatos gyógyító, ápoló munkáért.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában