bajnoki segítség

2021.04.15. 11:31

Ebédet és ajándékot vitt az olimpikon Kaposváron

Az Ökumenikus Segélyszervezet kaposvári Biztos Kezdet Gyerekházában önkénteskedett Gyurta Dániel és Iszak Eszter.

Marosi Gábor

Az olimpiai bajnok úszó, valamint a műsorvezető Kaposváron ebédet osztott a rászorulóknak, adománycsomagot vittek egy három gyermekes családnak és online foglalkozást is tartottak.

Gyurta Dániel, olimpiai bajnok úszó kiemelte: azért hétköznap délelőtt látogattak el Kaposvárra, hogy megmutassák, a segítségre egész évben szükség van, nem csak akkor, amikor a kamerák kereszttüzében vannak.

Az Ökumenikus Segélyszervezet a Kapaszkodó Gyermekfejlesztő programján keresztül rászoruló gyermekek ezreit támogatja országszerte.

Az egyedülálló programban egyéni és közösségi foglalkozásokkal segítik a gyerekeket azért, hogy a szegénység miatti hátrányokat le tudják küzdeni. A segélyszervezet a járványhelyzetben sem engedi el a fiatalok kezét.

Online vagy telefonon keresztül tartják a kapcsolatot a családokkal, még azokban az időszakokban is, amikor a járványveszély miatt egy-egy intézményét ideiglenesen be kell zárni. A még nehezebb helyzetbe került családokat pedig kiemelten támogatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában