dózer

2021.07.03. 13:09

Nekiszaladt a jobbikos a dózernak Fonyódon?

Munkagép szakította félbe Jakab Péter, a Jobbik elnöke és Steinmetz Ádám országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóját.

Sonline

Forrás: Facebook

Fotó: Koszorus Rita

Az eseményt a felújítás alatt álló fonyódligeti Erzsébet-tábor bejáratánál szervezték és a sajtótájékoztató közben a mögöttük lévő építkezésről egy munkagép érkezett a táborhoz tartozó területre. Jakab Péter méltatlankodva leteremtette a munkagép vezetőjét, ő azonban közölte a politikusokkal, hogy építési területen tartózkodnak.

Az esetet követően a Jobbik miniszterelnök-jelöltje már arról beszélt, hogy őt és Steinmetz Ádámot megpróbálták ledózerolni. Közleményt is kiadtak, melyben már arról írnak, hogy a politikusokat „megtámadták, életüket és testi épségüket veszélyeztették.” Ezzel szemben a videón úgy látszik, hogy a Jobbik videósa megy elé a dózernek, s az eddigi ismeretek szerint a politikusok illetéktelenül tartózkodtak a tábor területén.

Nem mellesleg a Jakab Péter közösségi oldalára is felkerült videón is látszik, hogy a munkagépen egy igencsak szembetűnő matrica figyelmeztetett arra, hogy a „gép hatósugarában tartózkodni tilos!”

Az esetet követően a Jobbik miniszterelnök-jelöltje már arról beszélt, hogy őt és Steinmetz Ádámot megpróbálták eldózerolni. Egy közleményt is kiadott a párt az esettel kapcsolatban, amelyben már arról írnak, hogy a politikusokat „megtámadták, életüket és testi épségüket veszélyeztették.” Hozzátették: „ a Mészároséknak dolgozó munkagép sofőrje megakadályozta őket. Mert azt látja, azt hallja minden csatornán, hogy az igazságot el kell hallgattatni, aki kimondja, a föld színéről is el kell tiporni. Még azon az áron is, ha ezzel magyar állampolgárok életét veszélyezteti. A fideszes dózer nem ismer kegyelmet.” Ezzel szemben a videón úgy látszik, hogy a Jobbik videósa megy neki a dózernak,s az eddigi ismeretek szerint a politkusok illetéktelenül tartózkodtak az Erzsébet tábor területén.

Megkerestük az Erzsébet-tábort üzemeltető Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány is, amelynek sajtószóvivője érdeklődésünkre azt közölte: a tábor bejárata előtti rész, az ingatlanhoz tartozik, ahova tőlük nem kértek engedélyt a jobbikos politikusok sajtótájékoztató szervezésére. Hozzátette: lévén felújítás alatt áll a létesítmény, sűrű a munkagép forgalom a bejáratnál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában