jótékony túra

2021.07.12. 12:29

Szlovén motorosok adományának örülhettek a családok az otthonban

A szlovén Mariborhoz közeli „Jeruzalem” hegyről indult kora reggel a szlovén veteránok és motorosok küldöttsége Nagyatádra.

Györke József

A határon már várták őket a nagyatádi Doomstriker LE MC 68-as út motorosai, akik Nagyatádra kísérték a Dragan Kokot vezette delegációt, tudtuk meg a Nagy Mártától, a nap főszervezőjétől.

A motorosok először a Családok Átmeneti Otthonába mentek, ahol a motorok hangjára már futottak is a gyerekek és a szülők a kapuhoz, és segítettek a sok csomagot bevinni a társalgóba és a konyhába. A vendégeknek Murányi Henrietta gondozónő mutatta be az otthont és köszönte meg a szülők és a gyerekek nevében az értékes adományokat.

Rövid városnéző motorozás után a régi laktanyához mentek a vendégek, ahol megnézték a 63. Bázist, a következő állomás pedig turisztikai központ volt, ahol éppen ekkor tartották a már hagyományosnak számító „atádi sokadalom” elnevezésű programot.

Megegyeztek abban, hogy szeptember negyedikén egy szlovén találkozón viszonozzák a nagyatádi motorosok a látogatást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában