erőművek éjszakája

2021.10.02. 12:00

Kedvet csináltak az erőmű-látogatáshoz

K. G.

A világjárvány okozta kényszerszünet után október 8-án ismét várja látogatóit az Erőművek Éjszakája. A rendezvény somogyi eseményeiről a Kaposvári Vagyonkezelő Zrt., a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH), és az E.ON képviselői tartottak kedvcsináló sajtótájékoztatót.

Scherer Zsolt, a MEKH szóvivője elmondta, az átalakuló világban egyre nagyobb a tudatosság és az érdeklődés az iránt, hogy miből lesz az energia. Az Erőművek Éjszakáján az érdeklődők a kulisszák mögé pillanthatnak, ám a helyek fogynak, és a lehetőségek korlátozottak. A www.eromuvekejszakaja.hu oldalon lehet regisztrálni. Zanatyné Uitz Zsuzsanna távfűtési műszaki vezető megjegyezte, hogy 6900 lakossági és 305 közüzemi fogyasztót látnak el környezetbarát, biztonságos, energiatakarékos és fenntartható módon.

Vidám, mindenkit megmozgató programokat terveztek a szakmai bemutatók mellett. Varga Ivett, az E.ON regionális szóvivője arról beszélt, hogy ma már a családok is energiatermelőkké válnak, hiszen egyre többen használnak napelemeket.

Címkék#erőmű

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában