Segítség

2022.01.25. 12:00

Súlyos beteg nőért fújta a szaxofonos

Budai Róbert szaxofonos életét nemcsak a zene szeretete határozza meg, hanem a maga módján és lehetőségei szerint kötelességének érzi, hogy a muzsika révén segítsen a környezetében élő, bajba jutott embertársain is.

Kiss Kálmán

 Ezúttal egy marcali asszony gyógyulásáért muzsikált, a súlyos betegségben szenvedő nő gyógykezelésének támogatására szervezett segélykoncertet. 
A zenész koncert után örömmel újságolta, hogy sikerült elérnie a célját. Kétszázezer forint gyűlt össze a helyszínen, illetve a megadott számlaszámon, és ez az összeg hatalmas segítséget jelent a beteg asszony számára a folytatáshoz. 
A szaxofonos elmondta: büszke arra, hogy sikerült a helyieket megmozdítani egy jó ügy érdekében, s segítséget nyújthatnak egy bajba jutott embertársuknak. 

 

Szaxofonszólója a spanyol listán is hallgatható 


– Tímeát a betegség váratlanul, szinte egyik napról a másikra érte el tavaly ősszel – mondta Budai Róbert. – Állapota azóta egyre csak romlott, miközben több műtéten is átesett. A legutóbb december elején Budapesten operálták. 


A marcali muzsikus a kezdetektől figyelemmel kísérte ismerőse állapotát, s kötelességének érezte, hogy segítsen. A segélykoncertet a városi korzóban szervezte meg, s teljes bevételét az asszony gyógyulásának támogatására ajánlotta fel. A koncerten a tőle már megszokott populáris szaxofonos slágereket játszotta, s természetesen felhangzott tőle a spanyol slágerlistákon kiválóan szereplő Resistiré 2020 dal is. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában