Szépségverseny

2022.03.19. 14:33

Csak pár nap maradt, hogy jelentkezz a Tündérszépekre!

A verseny javában zajlik, Te se maradj le róla!

Barkóczy László

A múlt héten elindult a Tündérszépek országos szépségverseny, melyben ezúttal újítottunk, egyből régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Somogyban, Tolnában és Baranyában. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

A versenyre még lehet jelentkezni, egészen március 22-ig, tehát aki még hezitál, annak kevesebb mint 10 napja maradt, hogy megmérettesse magát. Somogyból az elmúlt 13 napban már öt lányt bemutattunk, s április közepéig még legalább háromszor ennyi lányt tárunk olvasóink elé, miközben Baranyából és Tolnából is szemügyre vehetők a jelentkezők hírportálunkon.

A regionális verseny végén aztán majd hárman a zsűri szavazatai alapján jutnak tovább, minden megyéből 1-1 lány az országos döntőbe jut. Egy hölgy pedig a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő fordulójába, ahol az ország közönségkedvencei versenyeznek majd a döntőbe jutásért. Az értékelést leadó olvasók nyereményjátékban is részt vehetnek.

Nagyon fontos tudni, hogy saját portfólióval is lehet jelentkezni, akinek tehát van már magáról az elmúlt évben készült nívós képsorozata, az azzal is nevezhet.  De természetesen kérhető ingyenes portfóliófotózás is. A Somogyi Hírlap fotóriportere immár negyedik alkalommal kapja lencsevégre a szebbnél szebb hölgyeket. Rutinjával sokat segít a lányoknak a megfelelő póz kiválasztásában, és a legjobb beállításokkal hozza ki belőlük a legtöbbet.

A fotózások jó hangulatban zajlanak, s nem győzzük hangsúlyozni, még lehet jelentkezni! Nincs mitől tartani, egy életre szóló élményben lesz része annak, aki elindul a versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában