Fesztivál

2022.03.18. 09:34

Tűzijátékkal és világsztárokkal dübörög tovább a STRAND

Két év kihagyás után újra Zamárdiban STRAND-olhatnak a zene szerelmesei. Augusztus 18. és 21. között rendezik meg a népszerű STRAND Fesztivált, amelynek 40 új fellépőjét jelentették be a szervezők.

K.R.

A MOL Nagyon Balaton fő rendezvényén fellép Sean Paul, aki utoljára három évvel ezelőtt koncertezett hazánkban. A déli parti fövenyen pörgeti a lemezeket francia house fenomén Kungs és a parti fényét emeli Clean Bandit fellépése is. A szervezők idén sem bízzák a véletlenre a sikert, olyan fesztivál kedvenceket hívtak meg Zamárdiba, mint a Parov Stelar, Tom Walker vagy éppen Sam Feldt, a The Stickman.

Természetesen a hazai zenei élet nagy kedvencei is tiszteletüket teszi Zamárdiban, így fellép a Bagossy Brothers Company, Azahriah, a Dzsúdló, Bohemian Betyars és a Carson Coma is. S mivel a fesztivál az augusztus 20-ai nemzeti ünnepre esik ,szó szerint hatalmas durranásra lehet számítani, ugyanis a szervezők azt ígérik a zamárdi nagystrandon durran majd a Balaton legnagyobb tűzijátéka.

A STRAND Fesztivált szervező Volt Produkció bejelentette, hogy minden március és május között megvásárolt bérlet árából 1000 forintot az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével felajánl az ukrajnai menekültek megsegítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában