Ajánló

2022.04.21. 15:12

Ismét élettel telik meg a Kishegy

A járvány csillapodásával ebben az évben újult erővel rendezik ezen a hétvégén, április 23-án szombaton a balatonlellei Kishegyen a népszerű Kortyok és falatok rendezvényt.

Barkóczy László

2018-ban rendezték meg először a rendezvényt, hogy megmutassák a Kishegy szépségeit az érdeklődőknek. De fontosnak tartották, hogy a borvidék boraival is megismertessék a borbarátokat, valamint, hogy a helyieket is felcsábítsák a hegyre.

Erre az évre a rendezvény kinőtte magát, az ország minden tájáról várják a hétvégén az érdeklődőket. A szervezők elmondása szerint a rendezvény nem csak a helyi borászok fantáziáját indította be, de sok lehetőséget láttak a vállalkozók is abban, hogy képviseltesék magukat az eseményen.

A Kishegyi Kortyok és falatok rendezvény sikerén felbuzdulva, illetve arra a mintára ősszel a Murci fesztivált rendezik meg évről évre.

Ebben az évben április 23-án szombaton déltől este nyolcig várják a kirándulókat és az érdeklődőket nyolc állomáson. Az idei rendezvény újdonsága, hogy nem lesz központi nagysátor és műsor, hanem minden állomás maga szervez különleges attrakciókat a hozzájuk látogatóknak.

A szervezők több ezer ember érdeklődésére számítanak a hétvégén.

Címkék#Kishegy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában