Somogyszob-Budapest

2022.06.24. 15:00

Kitüntetést kapott Claessens Peter

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adták át a Külgazdasági és Külügyminisztériumban Claessens Peternek, a Claessens Group alapító ügyvezetőjének.

H. M.

Forrás: Claessens-Group

A cégtulajdonos az agrárgazdaság területén végzett, különösen az innovatív technológiák hazai alkalmazása terén nagy jelentőségű, több évtizedes munkáját ismerték el. 

– A somogyszobi családi vállalkozás 1995-ös fennállása óta folyamatosan fejlődik, bővül – közölte. – Így vált mára Somogy megye egyik legmeghatározóbb mezőgazdasági vállalkozásává. Közel háromszáz dolgozót foglalkoztatnak, s ez is növeli a vidék népességmegtartó erejét. 

Azt is közölték: versenyképességük elengedhetetlen feltétele, hogy dolgozóik elhivatottak legyenek munkáltatójuk iránt, s a közösen elért eredményeket sajátjuknak érezzék. Továbbá az innovatív technológiák alkalmazása és a sokéves tapasztalat az, amely garantálja a cégcsoport sikerét. 
Jelenleg is több milliárd forintos beruházások vannak folyamatban a cégcsoport valamennyi ágazatában.

Forrás: Claessens-Group


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában