Kaposfüred

2022.08.15. 11:53

Nem csak főzni, enni is szeretik

Az eső sem zavarta meg szombaton a Deseda menti nyugdíjasokat.

Varga L.

Fotó: Varga L.

Szövetségük második alkalommal rendezett káposztafőző versenyt Kaposfüreden, amelyre a szövetség hét tagszervezete közül ezúttal négy csapat nevezett. Az eseményből Varga Józsefné elnök a káposztafesztiválhoz hasonlóan hagyományt kíván teremteni. – Bár mi is állandó részvevői vagyunk a nagyrendezvénynek, annak jellege és miliője mégsem olyan bensőséges, mint amikor régi baráti társaságok töltenek el pár órát egymással – mondta. Mindezt alátámasztotta a főzés közbeni remek hangulat is, beszélgetés közben az elkészült négy kondérnyi húsos vagy töltött káposztát a mintegy százhúsz részvevő az utolsó falásig elfogyasztotta. 
A zsűri hosszas mérlegelés után sem tudott különbséget tenni az ételek között, így mind a Korona, mind a kaposfüredi egyesület, valamint a BM nyugdíjas klub és a tüskeváriak az emléklap mellett sodrófát és konyharuhát vehettek át Varga Józsefnétől. A program dalos vetélkedővel folytatódott és táncos mulatsággal ért véget. 
 

A kaposfüredi egyesület főztje is ízlett mindenkinek
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában