Zamárdi

2022.08.04. 15:12

Törölték a Hervis Balaton-átevezést

A Hervis Balaton-átevezést az eredetileg kijelölt időpontban, július 30-án a térségbe érkező, a vártnál erősebb hidegfront miatt nem lehetett megrendezni.

Fotó: MW

Tíz óra után nem sokkal Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke a Zamárdi Szabadstrandon felállított színpadon sajnálattal jelentette be az esemény elhalasztását az eredetileg tervezett, augusztus 6-i pótnapra. Ennek megfelelően a Szervezőbizottság az elmúlt napokban minden előkészületet elvégzett, hogy az átevezést sikerüljön a hétvégén megrendezni. 
Az OMSZ-szel és a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitánysággal történt egyeztetést követően, a szervező Magyar Kajak-Kenu Szövetség – tekintettel a nevezők biztonságára – úgy döntött: TÖRLI A 2022. ÉVI HERVIS BALATON-ÁTEVEZÉST!Ez azt is jelenti, hogy az eseményt ebben az évben nem fogják megrendezni, így a nevezési díjak visszautalásra kerülnek. Szerencsések voltak azok, akik részt vettek július elején tartott átevezésen Fonyódon, mert ott meg volt tartva.

Címkék#Somogy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában