MobilGazda

2023.02.26. 13:00

Egyre több hivatali ügyet intézhetünk a saját konyhánkból

Az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat kérelmező ügyfeleknek és képviselőiknek nyújt hasznos információkat a Magyar Államkincstár MobilGazda hivatalos Facebook-oldala, ami már 10 ezer követővel rendelkezik.

Sonline

A felület segítséget nyújt a MobilGazda applikáción történő eligazodáshoz is. Az ügyfelek megismerhetik a támogatásokkal kapcsolatos aktualitásokat, segítséget kapnak a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások eljárásai során. A MobilGazda alkalmazás megkönnyíti az ügyfélszolgálattal való kapcsolattartást (időpontfoglalás, elérhetőségek megtekintése, kérdés-válasz felület). Lehetővé válik az ügyfél-nyilvántartási adatok megtekintése és pár kattintással igényelhető a hatósági bizonyítvány. Információt ad a gazdálkodók jelenlegi és múltbeli kérelmeiről, elbírálásuk állapotáról és a kifizetésekről. Az alkalmazásba épített naptár emlékeztet a kérelmekkel kapcsolatos határidőkre. Ezenfelül elektronikusan be lehet nyújtani egyes, területalapú támogatásokhoz kapcsolódó bizonylatokat (másodvetés és agrotechnika bejelentése, vis maior kérelem). Az alkalmazás térképi felületén megjelennek a gazdálkodó mezőgazdasági parcellái, sőt, lehetséges azokat lemérni úgy, hogy a mérési eredmény későbbi felhasználásra digitálisan rendelkezésre álljon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában