Tour de Hongrie

2023.05.10. 16:27

A rendezett utcakép érdekében a zöldhulladékot is élére állítják

K.R.

Újabb módosítást hoz Kaposvárra a pénteken innen rajtoló Tour de Hongrie. A Kapos Holding arról tájékoztatott, hogy a kerékpárverseny rendezvény miatt a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. arra kéri a lakosságot, hogy a jövő héten lezajló zöldhulladékszállításra a megjelölt szállítási nap előtti napon 17 órától, legkésőbb a megjelölt napon reggel 5 óráig a forgalmat nem akadályozó módon szíveskednek kihelyezni a zöldhulladékot ezzel hozzájárulva a városunk rendezett utcaképéhez. 

Amennyiben a meghatározott időszakon kívül közterületre helyezik ki a zöldhulladékot az engedély nélküli közterület használatnak minősül és szabálysértési eljárást vonhat maga után, tették hozzá. További információt a zöldhulladék elszállítással kapcsolatban a https://www.khg.hu/zoldhulladek honlapon találnak.

A 2023. május 12-én a Tour de Hongrie kerékpárverseny rendezvény miatt még fokozottabban kéri az eddigi eljárás betartását ezzel hozzájárulva a városunk rendezett utcaképéhez.

A KHG a lakosság együttműködését ezúton is köszöni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában