Fotók

2023.06.09. 09:36

Napok óta takarítják a desedai kerékpárutat

K.G.

Nagy mennyiségű sár mosódott rá az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt a Deseda körüli kerékpárútra, amely így bizonyos szakaszokon balesetveszélyessé vált, közölte a kaposvári önkormányzat. A Kaposvári Városüzemeltetés (KAVÜ) soron kívül megkezdte az út takarítását, és azt tervezték, hogy a jövő héten már ismét a tiszta aszfalton tekerhetnek a kaposváriak és a hozzánk érkező vendégek. Addig is arra kérik a kerékpárosokat, hogy a saras szakaszokon fokozott óvatossággal közlekedjenek, ha lehet, inkább szálljanak le a biciklikről, nehogy baleset történjen. A kerékpárosok és túrázók türelmét és megértését kérik a munkák miatt. 

A csütörtök esti vihar azonban keresztülhúzta a számításaikat, mert újabb sárözön borította el a kerékpárutat, így a KAVÜ munkatársai pénteken folytatták a takarítást, már-már heroikus küzdelmet vívva a sárral. A takarítás folyamatos a kerékpárúton, hogy újra könnyen megközelíthető legyen a Deseda.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában