Felsőmocsolád

2023.06.22. 11:00

Sebeinkre lelki „wellness” lehet a megfelelő gyógyír

L. S.

Sokak szerint nagy élmény Margaritha Valappila szerzetes nővér közelében lenni. Hallgatni tanításait, s igent mondani Isten általa közvetített, megtérésre szólító, radikális gondolataira. Az indiai származású, Németországban élő Szent József-rendi szerzetes nővér az „új evangelizáció” hiteles képviselője, s aki részt vett már lelkigyakorlatán, azt is tudja, közbenjáró imáinak különös ereje van. Margaritha nővér tanításait a közelmúltban ismét Felsőmocsoládon hallhatták a hívek, a Kacskovics-Bánó-kastély ezúttal is amolyan lelki erőmű lett itt tartózkodása idején. 

A nővér több mint 25 esztendeje világszerte végzi missziós szolgálatát, és egy lelkigyakorlatos központot is működtet Németországban. Gyógyító lelkigyakorlatai iránt Magyarország számos pontján nagy az érdeklődés. Felsőmocsoládon rendezett gyógyító lelkigyakorlatán – amelyet szentségimádás, dicsőítés, mise tett teljessé – nemcsak somogyi hívek hallgatták tanításait, hanem a vármegye határain túlról is sokan érkeztek, hogy tapasztalják, miként gyógyulhat test és lélek imája által.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában