Fotók

2023.07.07. 21:11

A kaposvári orvosigazgató kormányozza a Rotary Clubot

Új elnököt választott a kaposvári Rotary Club pénteken a Dorottya Hotelben.

Marosi Gábor

Fotó: Lang Robert Kaposvar

A tisztséget Káposztás Zsolt, a kaposvári kórház orvosigazgatója tölti be a következő egy évben, aki Wimal Morapitiye-től vette át a pozíciót.

Káposztás Zsolt lapunknak elmondta, több területről, jelenleg 26-an alkotják a közösséget. Az elmúlt években jelentősen bővült és fiatalodott a kaposvári Rotary Club, melynek feladata egy barátságra alapozott önzetlen szolgálat. 

– Több programunk is működik már évek óta, ezeket a jövőben is szeretnénk folytatni – hangsúlyozta Káposztás Zsolt. – Korábban is szerveztünk nyilvános előadásokat az Egészséges Kaposvár sorozat keretében, ezt bővíteni szeretnék majd. A programjainkat azért is szervezzük meg, hogy adományokat gyűjtsünk, majd a befolyt összegből a rászorulókat támogassuk – tette hozzá a Rotary Club elnöke.

Káposztás Zsolt arról is beszélt, szeretnék megismételni a Csiky Gergely Színházzal közös jótékonysági rendezvényüket. Támogatni akarják a Kaposváron tanuló tehetséges, de rászoruló végzős középiskolásokat, és nyitni szeretnének a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Kaposvári Campusa felé.

A Dorottya Hotelben megszervezett eseményen több elismerést is átadtak. Rónayné Marek Györgyi, Tavaszi-Kovács Györgyi és Káposztás Zsolt a Szent-Györgyi Albert díjat, Budai Mónika, Somogyvári Erika Rita, Szalai Gyula, Ladiszlai-Pfeiffer Géza, Ojtó Lajos és Tavaszi József a Rotary Kaposvárért elismerést vette át. A nemzetközi Paul Haris díjat Deák István, valamint Fülöp Gábor Tamás kapta meg.        

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában