Ünnep

2023.07.04. 13:48

Jubileumi lesz az idei Krisna-völgyi Búcsú

Idén 30 éves Krisna-völgy, ezért az idei Krisna-völgyi Búcsú jubileumi alkalom lesz.

A 300 hektáron elterülő biofarmon három napon át, július 28-30-ig lehet ismerkedni a hagyományos, vidéki magyar és az ősi védikus-indiai kultúra különlegességeivel és sajátosságaival. Krisna-völgy Közép-Európa legnagyobb ökofalva és egy a fenntarthatóságon és önfenntartáson alapuló közösség, amelynek az egyik fő célja, hogy az emberiség számára megfelelő és élhető alternatívát nyújtson a jövőre nézve. 

A Krisna-völgyi Búcsú a legszínesebb családi fesztivál Völgyben az év során, amely valóban kortól függetlenül az egész családnak érdekes program lehet. Idén már megtekinthető a Völgy új ökrös járgányháza is. Lesz Holi Színek fesztiválja, védikus esküvő, indiai streetfood és tehenészek konyhája, a programokat gyakorlatilag lehetetlen 1-1 nap alatt végigjárni. Indiai zene és tánc, jógabemutatók, hennafestés, színpadi programok, körséták és kertészeti programok, csak hogy néhányat említsek.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában