Nyári tábor

2023.08.04. 06:15

A sport szeretetére nevel a nyári tábor

Hatodik éve éve rendeznek sporttábort gyerekeknek Kaposmárőben, Kaposfüreden és Hajmáson is. A tábor népszerűsége töretlen, számos kisgyerek minden évben újra és újra részt akar venni.

Barkóczy László

– Sport és élmény táborunkat immár 6. éve tartjuk meg nyaranta – mondta el kérdésünkre Bíróné Berta Edina, a tábor főszervezője. Az első èvekben Kaposmérőben, majd a tavalyi évben és idén nyáron a Zselicvölgy szabadidőfarm Hajmás ad otthont ennek a tábornak.Táborunk célja hogy mindennap más sporttággal ismerkedjenek meg az iskoláskorú gyerekek. 

 

– Kaposvári sportiskolák edzői látogatnak el hozzánk(judo, thai box, tenisz, jiu jitsu, foci) hogy az adott sporttágat bemutassák a gyerekeknek. A gyönyörű helyszínen minden adott a sportoláshoz, játékhoz valamint az állattartás rejtelmeit is megismerhetik. Az óvodás korosztálynak is hasonló tábort szerveztünk Kaposfüreden az Intelligens Fejlesztő Házban. Két hét volt az iskolás korúaknak és két hét az óvodàsoknak. Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés így biztosan jövőre is megrendezésre kerül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában