Harminckilenc rászoruló család karácsonyát tette melegebbé az a szociális tűzifa, amelyet csütörtökön osztottak szét Hajmáson. A Belügyminisztérium által odaítélt támogatásból ötvennégy köbméter tűzifát vásárolt az önkormányzat.
Félszáz bográcsban rotyognak majd a gulyáslevesek Hajmáson április végén, a Zselicvölgy Szabadidőfarmon festői tóparti környezetben újra a kondérok alá gyújtanak.
Négy somogyi, két veszprémi és három zalai vendéglátóhely kapott Kamarai Védnöki Táblát. A szakmai elismeréseket a három kereskedelmi és iparkamara közös rendezvényen adta át Hajmáson.
Csülkös, babos és gombás gulyás is készült a második Zselicvölgyi Gulyásfőző Versenyen. Az idei megméretésre rekordszámú nevező jelentkezett, 50-en jelezték részvételi szándékukat. Végül majdnem ötszázan sürögtek a bográcsok körül, a Zselicvölgy Szabadidő
Autószerelőknek, járműfényezőknek, szakácsoknak, összesen tizennyolc szakembernek adta át a mesterlevelet hétfőn a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK).
Naposcsirkéért cserélték el 1971-ben, így jelent meg először Magyarországon, a Szikszói Állami Gazdaságban a charolais marhafajta. Dél-Afrikától Mexikóig elterjedt, ízletes a húsa és nagyon jól alkalmazkodik a környezethez.