Fogyás

2023.08.15. 09:29

Hektószámra fogyott a sör a balatoni InterCityken

Harsányi Miklós

A Balaton InterCityjáratokon június elejétől már 2500 hamburger és 4375 korsó sör fogyott. 
– A turisztikai szezon alatt naponta már 124 járat közlekedik valamelyik utasellátó szolgáltatással, köztük bisztró- vagy étkezőkocsi, illetve háló- vagy fekvőhelyes kocsival. A három éve újjászervezett fedélzeti és állomási vendéglátás népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a közel telt házas nemzetközi vonatok, a balatoni étkezőkocsik teljes kihasználtsága és az egyre bővülő szolgáltatások. 
Az idei nyári szezonban már tíz étkezőkocsiból – amelyek a Balaton IC-ben is közlekednek – hat már kívülről és belülről is megújult. Az utasok is elégedettek a fejlesztésekkel, a Balaton InterCityken június eleje óta már 2500 hamburger és 4375 korsó sör fogyott. 
A nyári szezonban Budapest és Keszthely között két­óránként közlekednek belföldi forgalomban étkezőkocsik a Balaton IC vonatok részeként, amelyekben a jellegzetes magyar fogások mellett streetfood jellegű ételek is megtalálhatóak. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában