Videó

2023.08.13. 16:03

Lánykérés gazdamódra: így kérte meg párja kezét a karádi férfi

Gazdához méltó, különleges lánykéréssel rukkolt elő a karádi Vati Ferenc, melyet videón is megörökítettek.

Sonline.hu

Az Agroinform.hu számolt be az ötletes lánykérésről. Vati Ferenc két és fél év boldog párkapcsolat után szánta el magát a nagy lépésre. 

– Lucernát kaszáltam éppen, amikor elkapott az ihlet és úgy döntöttem, hogy megteszem életem talán legnagyobb lépését – mesélte Vati Ferenc. – Azt is tudtam már akkor, hogy nem egy szimpla leánykérés lesz ez, ami csak abból áll, hogy elviszem valahova nyaralni, hanem különlegeset, egyedit akartam, olyat, amiben benne vagyok én is, illetve a munkám. Két hónapig szerveztem a dolgot – árulta el a somogyi gazda.

A karádi férfi azt találta ki, hogy forgatás ürügyén csalja a lánykérés helyszínére párját, Annát. A lány úgy tudta, hogy egy promóciós videó készül a gazdaságról, melyben Annának is szerepelnie kell, így ő az utolsó pillanatig nem is tudott semmiről. 

Ferenc azt is elmondta, szíve választottját egy arany-gyémánt gyűrűvel és egy csodálatos rózsacsokorral lepte meg. Nem is kérdés, Anna igent mondott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában