Vízi párbaj

2023.08.20. 14:00

Szem sem maradt szárazon: rekordra gyúrtak a vízipisztolyosok Igalban

Harsányi Miklós

Vízipisztoly rekord kísérlethez csatlakozott szombaton délután a gyógyfürdő, összesen 118-an vettek részt az akcióban. Fergeteges  sikert aratott a vizes megmozdulás, negyedórán át tartott az erőpróba és szerte az országban még további  38 helyszín – többek közt Zalakaros, Hajdúszoboszló, Debrecen – csatlakozott a felhíváshoz. Igalban kisebb gyerekek, kamaszok,  szülők és nagyszülők is vízipisztolyt ragadtak. 

 

– Ne spórolj a vízzel, annyit lőj, ami a csövön kifér – szólt a tréfás apai tanács az egyik tini srácnak. Szikrázó napsütés, izgalommal teli várakozás és lelkes fürdőzők: minden feltétel adott volt a sikeres programhoz, melyet a Magyar Fürdőszövetség szervezett meg. S mivel rekordkísérletről volt szó, így hivatalos fotó, videó rögzítette az akció minden pillanatát, s a népes vendégsereg is mobilon örökítette meg a nem mindennapos látványosságot.  Gellért Attila, az igali gyógyfürdő marketing vezetője azt mondta: a vártnál többen, összesen 118-an jelentkeztek a felhívásra. Az egyik látogató, Horváth István szerint ötletes a program, amit igazol, hogy családok sokasága ragadott vízipisztolyt. 

– Sokszor jöttünk már Igalba, most is a barátokkal közösen érkeztünk, egy ilyen bulit véletlenül se hagynánk ki – mondta Kozák Zoltán. – Negyedórán át tartott a vízipisztolyozás, szerintem a felnőttek éppúgy élvezték a játékot, mint a gyerekek. Ha máskor is megtartják, újra szívesen csobbanok.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában