Játékos délután

2023.09.03. 16:07

Manótéren kalandoztak a kaposvári családok

Manótéri kalandos délutánra hívta vasárnap az érdeklődőket a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak).

Harsányi Miklós

 Amíg az egyik kislánynak épp egy delfint festettek az arcára, eközben barátnőjének lufiból egeret hajtogattak, s a látogatók gyorsan felfedezték  a szelfiboxot is, ahol vicces kiegészítőkkel egymás után készült az egyedi képek.

– A fotózáson már túl vagyunk, most az arcfestés következik – mondta Takács Gábor, aki tíz éves kislányával látogatott a Manótéri játszótérre. – Másodszor vagyunk itt, s tetszik, hogy ennyire változatosak  a programok.

 Egy édesanya két kislányával érkezett, s alig várták, hogy kipróbálják a trambulint.  Kárpáti Tímea, a Ficsak kaposvári elnöke azt mondta: harmadszor szervezték meg a rendezvényt. A gyerekeket kiakarták mozdítani a számítógép és a tv elől, céljuk,  hogy a családok együtt legyenek és közösen éljék át az élményeket. Népi fajátékok, mászó labirintus  és lufihajtogatás is várta a résztvevőket, délután táncházat szerveztek. S amíg a program zajlott, azalatt a Magyar Cukorbetegek kaposvári egyesületének munkatársa egészségügyi – vércukor, vérnyomás – méréseket végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában