Helyi közélet

2023.10.03. 11:23

„Diákforgalom”

A folyamatos kilincselés buktatott le egy nyílászáró szaküzletet, amelynek egyre-másra nyitották ajtaját a fiatalok. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 130 darab illegális manórudat foglaltak le az üzletben.

Sonline.hu

A pénzügyőrök egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei nyílászáró és bemutatóterem szaküzletét vették alaposabban górcső alá, ugyanis tudomásukra jutott, hogy számos fiatal diák fordul meg az üzletben, ahol termékek csak megrendelés után vásárolhatók. Az alapos vizsgálat után hamar fény derült a fiatalok folyamatos érdeklődésére, hiszen az üzletből több mint száz darab, különféle ízesítésű Elf Bar került elő.

Az Elf Bar vagy más néven manórúd egy többféle ízben elérhető, nikotinos vagy nikotinmentes folyadékkal feltöltött akkumulátoros, dohányzást imitáló eszköz, melynek árusítása és birtoklása is illegális Magyarországon.

Az üzlet alkalmazottja azt mondta, hogy az összes termék a sajátja és azokat külföldön vásárolta.

A NAV pénzügyőrei a több millió forint értékű e-cigarettát lefoglalták, a férfivel szemben jövedéki törvénysértés miatt indítottak eljárást, aki milliós bírságra is számíthat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában